DUWEET

Jom Buat Duit

Blog Visitor Tak Ramai, Conversion Tinggi

Blog Visitor Tak Ramai, Conversion Tinggi

Blog saya visitor tak ramai, tapi conversion rate agak tinggi, 20-70%. Not bad kan. Biasanya conversion rate 10% pun dah cukup bagus tau.

Ini bukan kerja satu malam ye… hampir 10 tahun saya membinanya… pernah down 2 bulan tanpa saya sedar kerana still ada residual/recurring sales daripadanya.

Nak bangunkan kedai di blog mesti super rajin & wajib bina juga branding & kedai di saluran yang lain, bukan blog semata2. Barulah balance & sentiasa ada stream berbeza utk new customers.

Bila dah jadi, semua ni jadi mesin income yang sentiasa beroperasi.

Ada yang berminat nak belajar ke?

Leave a Reply

%d bloggers like this: