DUWEET

Jom Buat Duit

Borong Barang China Online Harga Murah

Borong Barang China Online Harga Murah

12 tahun kami bertapak di China. #Februari ini kami ajar anda #borongChina online dengan harga paling #murah .

Dari cari barang /pembekal HINGGA shipment sampai depan pintu rumah anda 😁 kami ajar teknik jual lagi. Takde la stok SANGKUT je kat rumah.

Kelas online 20hari . Sejam sehari. Kalau tak sempat join live kelas, scroll balik di group. Kan #senang tu.

Support kami bagi seumur hidup!

20 tahun akan datang pun sourcing barang dari China tetap akan lagi murah ! #JackMa confirm yang ni.

Semua MADE IN CHINA 😁 .Takkan 20 tahun lagi baru nak belajar ? Belajar pun biar dari yang berpengalaman kan.

✅direct borong dari #KILANG secara online
✅custom made produk/packaging pun boleh.
✅nak borong barang hiasan rumah #luxury pun boleh
✅nak buat corporate gift #canggih lagi boleh
✅nak borong #doorgift mahal tapi harga murah pun boleh.
✅beli mesin potong kayu, mesin printing dan segala mesin besar2 pun lagi murah dari sana.
✅aksesori kereta jenama sendiri pun boleh buat

cakap la apa sahaja. kalau tak jumpa. kami tolong carikan. komunikasi tiada masalah. kami #fasih #mandarin.

Jom jadi #usahawan lebih berjaya sampai boleh jual ke luar negara tau. Nak tahu apa yg akan diajar ??

Tekan link ni https://bit.ly/htclasslead

😁Bengkel ni bukan tiap bulan ada ye.

Leave a Reply

%d bloggers like this: