DUWEET

Jom Buat Duit

Darah Nifas Semasa Berpantang

Darah Nifas Semasa Berpantang

Semasa melalui proses berpantang 44hari. Wanita akan mengeluarkan darah kotor yang dipanggil darah nifas.

Ia adalah darah kotor dari rahim yang keluar selepas selesai melahirkan bayi. Selalunya ia darah yang cair dan ada juga darah yang berketul-ketul. Anda mahu lancarkan darah nifas semasa berpantang?

Jika darah nifas tidak keluar sepenuhnya, ia boleh sebabkan wanita berpantang tidak selesa, sakit perut dan rasa seperti kena senggugut.Lancarkan darah nifas semasa berpantang dapat membantu anda rasa lebih sihat dan selesa.

Apa yang boleh dilakukan untuk mempercepatkan darah nifas keluar??

Ada cara tradisional ada juga cara moden.

-Mungkin ini satu fenomena baru yang bakal menjadi ikutan.. memang ramai orang belum tahu lagi tentang kebaikan Vivix si sirap Shaklee ni untuk wanita yang lepas melahirkan.. Tetapi sudah ramai yang mencuba mengambil Vivix dalam tempoh masa berpantang..

Rasanya sesuai sangat Vivix ni untuk ibu-ibu yang baru lepas melahirkan kerana pada masa ini banyak sel-sel dan segala urat di dalam badan khususnya di perut mengalami kerosakan.. Vivix ini bertindak dari tahap sel, dan memulihkan DNA. Sebab itulah Vivix sangat sesuai untuk ibu berpantang..

Kalau darah yang ketul-ketul tu dapat keluar memang rase lega sangat kan.. tak dapat nak bayangkan kalau darah yang ketul-ketul tu tak keluar dan semakin membusuk kat dalam rahim.. sebab apa-apa yang terjadi kat dalam badan memang kita tak nampak.. mintak jauh la.. semoga kita terus sihat.. dan dapat jaga baby dengan baik semasa dalam pantang..

Nak dapatkan vivix harga special?
Klik link dibawah:
📱http://www.wasap.my/+60133612717/

Leave a Reply

%d bloggers like this: