DUWEET

Jom Buat Duit

ESP SHAKLEE milk booster untuk orang bekerja

ESP SHAKLEE milk booster untuk orang bekerja

Bila dengar kisah Ustazah ulang alik 100km tu teringat zaman bekerja outstation dulu.
.
Pernah ulang alik Shah Alam- Taiping. Pergi pagi balik hari.
.
Drive sorang sorang dengan penat, mengantuk 😴😴
.
Itu bukan setiap hari. Kalau setiap hari pengsan 😥
.
Sebab selalu travel, keja kt site dan kena pulun pump susu untuk #arreessazulaikha la Ainul kenal set menyusu Shaklee
.
Memang tak mau menyerah kalah.memang tekad xmau bagi fm 😑😑
.
Jadi cari macam macam la milk booster. Korang cakap apa semua Ainul dah try. Orang cakap air tin longan kurma merah.Ainul beli berkaton katon. Nasib baik tak kencing manis 😥😥
.
Sampai la jumpa set menyusu shaklee. Try juga dan rasa eh bukan sahaja susu meriah, badan takde la penat giler, parut jerawat makin hilang, berat turun sikit 🤩
.
Sejak 2011 sehingga 2019 ni set menyusu ni dan ESP wajib saya ambil.
.
Walaupun dah tak bekerja kat site ,travel bekerja tapi tetap travel untuk holiday, travel business dan kena bertenaga nak kejar 3orang anak kat rumah ni 😝
.
Apapun penat fizikal jangan main main tau sebab penat fizikal akan bawa ke penat mental emosi
.
Bila badan penat mulalah semua benda jadi tak betul, nak marah sana sini
.
Dah ambil ESP? Kalau belum sila beli dengan Diet Diet Sihat ok 😀
.
#tenaga #setmenyusushaklee #breastfeeding #milkbooster

Leave a Reply

%d bloggers like this: