DUWEET

Jom Buat Duit

Pipi Tembam Hilang Dengan Set Berpantang Moden Shaklee

Pipi Tembam Hilang Dengan Set Berpantang Moden Shaklee

TEMBAMNYA DIRIKU 😂😂😂 .
.
Tadi bukak folder phone, belek-belek nampak gambar masa pregnant anak no 4 haritu. Masa kandungan 7 bulan. Yang sebelah tu lepas baby dah umur 3 bulan.
.
Tembam dan berisi masa pregnant ni bagi Irine satu pengalaman best awesome! haha.sebab time pregnant laa nak merasa macamtu.

.
Tapi…….jadi tak bestnya bila tembam dan berisi BILA DAH BERSALIN😩😩 kemain degil lemak-lemak jahat.

.
4x BERTURUT-TURUT SETIA DENGAN SET BERPANTANG MODEN SHAKLEE❤️ .
.
Bila diajukan soalan daripada orang sekeliling, rata-rata semua bertanya, “Apa yang membuatkan Irine 1st time jatuh cinta dengan product Shaklee?” .
.
Semestinya jawapan Irine ialah, .
.
“Disebabkan SET BERPANTANG SHAKLEE lah yang membuatkan Irine sangat setia mengamalkan sampailah sekarang. Set ni ialah set pertama yang Irine cuba ketika berpantang anak pertama“ 😊 .
.
Seperti yang sedia maklum, proses bersalin anak pertama ialah melalui CEASER. Which is cara penjagaan semasa berpantang adalah lebih rumit berbanding bersalin NORMAL. Maksud Irine, nak jaganya kena extra carefull. Nak pastikan luka parut ceaser betul-betul sembuh .
.
Irine sendiri mengamalkan set bersalin/set berpantang daripada SHAKLEE sendiri 🙂 .
.

Testimoni Irine sendiri…..
.
Yes, Shaklee adalah set yang terbaik pernah Irine guna sepanjang pregnant !
.
Alhamdulillah kesan yang Irine sendiri rasa untuk 4x proses berpantang melalui Set Berpantang Shaklee ialah :- .
.
✅Luka bersalin Ceaser (anak pertama) mahupun luka bersalin Normal (anak kedua, ketiga, dan keempat) Irine, Alhamdulillah cepat sembuh dan luka cepat kering, atas izin-nYa juga .
.
✅Badan lebih rasa bertenaga dan kuat walaupun pada proses berpantang.
.
✅Tiada masalah sembelit. Tak perlu risau dan takut-takut untuk membuang lepas bersalin sebab dalam set berpantang mengandungi Ostematrix which is melawaskan/mencegah sembelit. Selalunya ibu2 trauma untuk bersalin sebab ada kes sembelit (risau luka jahitan masih baru) .
.
✅ Boleh mengurangkan sakit sendi, mempercepatkan proses pengecutan rahim, mengatasi masalah kewanitaan dan paling penting ia adalah milk booster atau boleh banyakkan susu.Alhamdulillah dapat menyusukan anak semasa lahir sehinggalah umur 2 tahun ++ .
.
Pada mummy-mummy yang sedang pregnant dan terfikir-fikir set bersalin/berpantang mana yang sesuai utk anda, bolehlah cuba sendiri set bersalin/pantang daripada Shaklee. Terbaik! Macam Irine sendiri, set ni bagus tau untuk cepat baik luka dalaman dan luaran, badan pon cepat sihat and cergas !😍 .
.
Irine Nadia,
010-2210776
#irinenadiashaklee

Leave a Reply

%d bloggers like this: