DUWEET

Jom Buat Duit

The Sekolah Bola Untuk Akar Umbi

The Sekolah Bola Untuk Akar Umbi

the SEKOLAH BOLA?
Nak tahu lebih lanjut tentang kami?

Kami merupakan pakar Jurulatih Akar Umbi untuk anak-anak yang berumur dari 7-12 tahun. Kami dilatih oleh Jurulatih daripada Persatuan Bola Sepak Malaysia dan merupakan Akademi yang menekankan “Pembelajaran Melalui Permainan” selain membawa keseronokkan sambil belajar pada setiap latihan yang dijalankan.

Jurulatih Cool kami juga akan memberi tunjuk ajar kepada pemain pada setiap sesi latihan/aktiviti “fun games” dengan menggunakan pendekatan “intervene” dengan mencelah dan memberi tunjuk ajar kepada pemain pada setiap sesi latihan/aktiviti “fun games”.

Hubungi kami untuk anak-anak anda merasai kelainan, serta pengalaman belajar yang menyeronokkan belajar bersama kami “the SEKOLAH BOLA”.

Pendekatan ini ternyata berkesan di mana anak-anak akan lebih memahami segala yang diajar dengan amat baik dan cepat serta keyakinan diri mereka juga akan meningkat secara positif.

Like page kami “the SEKOLAH BOLA” untuk mengetahui lebih lanjut tentang program-program kami dan ilmu-ilmu kemahiran yang kami kongsikan.

Anak anda gembira, mereka pasti belajar lebih baik sesuai dengan cogan kata kami.

Bermain.Belajar.Ria

Leave a Reply

%d bloggers like this: