DUWEET

Jom Buat Duit

Tudung Customade Asfzan Memang Ohsem

Tudung Customade Asfzan Memang Ohsem

Ape yang ohsemnye pasal Tudung Customade ni, bukan jek korang boleh pilih jenis tudung yang korang suka.
Korang bleh gak matchkan image kat tudung ngan warna tudung yang korang craving.

Style ni memang EXCLUSIVE sebab korang sendiri yang customkan design kat tudung yang korang nak pakai.

Pastu buat plak ala-ala signature kat tudung tu, tarraaa dah terasa macam ada tudung brand sendiri jek kan.

Dari harga EKONOMI ke PREMIUM ke EXCLUSIVE, korang pilih jek mana yang sesuai ngan poket korang….mai #stalk umi rapat²..by Tudung customade asfzan collection

✅ https://www.wasap.my/+601125528005/tudungcustomade

✅ https://www.instagram.com/tudung_customade_asfzan

Leave a Reply

%d bloggers like this: